• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Magneetetiketten

Hebt u regelmatig producten met wisselende breedtes op uw stellingen liggen? Dan is het gebruik van plaketiketten niet handig, dit in verband met de flexibiliteit van de schappen en stellingen. Wij hebben dé oplossing voor u, namelijk magneetetiketten. Deze zorgen ervoor dat uw schappen en stellingen flexibel in te richten zijn, u kunt ze makkelijk verwijderen en net zo makkelijk elders weer aanbrengen. Prima te beschrijven en te reinigen en toepasbaar op elke afdeling binnen uw bedrijf. Omdat ze niet voorzien zijn van een lijmlaag, zijn ze bij zeer lage temperaturen, bijvoorbeeld in vriescellen, nog steeds uitstekend bruikbaar.

AANVULLENDE INFORMATIE

Zeer makkelijk in gebruik

Magneetetiketten zijn prima geschikt voor oppervlaktes met een ijzerhoudende ondergrond en u kunt ze zeer eenvoudig verwijderen en verplaatsen. De magneetetiketten van NoviPrint kunnen worden voorzien van tekst, numeriek en barcode, maar u kunt ze ook zelf beschrijven. Als u een stift gebruikt met inkt die waterafwasbaar is, kunt u de tekst makkelijk verwijderen en het etiket opnieuw beschrijven. Natuurlijk kunnen wij u dit werk ook uit handen nemen en de magneetetiketten bedrukken met de door u gewenste informatie.

Zelf bedrukken

Wenst u zelf te bedrukken, dan kunt u dit doen met een thermotransfer printer en gebruik te maken van hars- of waxlint. Harslint is de beste optie, omdat de opdruk bestand is tegen lage, maar ook hoge temperaturen en niet vlekt. Natuurlijk kunt u voor zowel printer als linten bij NoviPrint terecht. De magneetetiketten zijn ook op rol verkrijgbaar, zodat u ze op elke gewenste lengte kunt afknippen.

Multifunctioneel

Daarnaast zijn magneetetiketten ook voor uw archief en administratie ideaal. Makkelijk te gebruiken op metalen lades en eenvoudig te verwijderen en alles is probleemloos vindbaar. De magneetetiketten van NoviPrint zijn op alle mogelijke plekken binnen uw bedrijf toepasbaar. Zo is alle informatie altijd up-to-date en makkelijk aan te passen. Zijn magneetetiketten precies dat wat u zoekt? Dan bent u bij NoviPrint aan het juiste adres. Deskundig advies, snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.