• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Wateroplosbare etiketten

De wateroplosbare etiketten van NoviPrint zijn uitermate geschikt voor verpakkingen, containers, vaten, kratten, … die meerdere malen gebruikt moeten worden. Daardoor zijn ze ideaal voor de bloemen- en plantensector. In de bloemen- en plantensector worden emmers, kratten en potten vaak opnieuw gebruikt.

AANVULLENDE INFORMATIE

Binnen korte tijd opgelost

Voor de correcte informatievoorziening dienen de oude etiketten daarom volledig verwijderd te worden. Gebruikt u etiketten met een permanente kleeflaag, dan zullen deze moeilijk te verwijderen zijn en de resten kunnen makkelijk de afvoer verstoppen. Daarnaast is het een zeer tijdrovende klus, maar voor de uitstraling van uw bedrijf is het belangrijk dat uw herbruikbare materialen er keurig uitzien. Worden etiketten toch niet goed verwijderd, dan is er bovendien kans dat de oude streepjescode gescand wordt. Dit met alle problemen van dien. De uitkomst is daarom dat u kiest voor de wateroplosbare etiketten van NoviPrint. Deze lossen in lauw water binnen de kortste tijd 100% op en laten geen lijm- of papierresten achter en daarom hoeft u niet bang te zijn voor een geblokkeerde afvoer.

Snelle, probleemloze logistiek

Bij NoviPrint kunt u wateroplosbare etiketten bestellen, bedrukt of onbedrukt. Wilt u zelf bedrukken, dan kan het benodigde thermo-transferlint er meteen bijgeleverd worden, net als de printer natuurlijk. Zo kunt u uw herbruikbare materialen prima voorzien van alle benodigde informatie. Wordt het materiaal daarna voor een ander doeleinde gebruikt, dan kan het oude etiket snel en in zijn totaliteit afgewassen worden, zowel handmatig als machinaal. Dit maakt deze etiketten daarom ook ideaal voor aanbiedingen, seizoenartikelen, cadeautjes en artikelen voor speciale gelegenheden. Ze zijn makkelijk aan te brengen op metaal, glas en kunststof en net zo makkelijk weer te verwijderen. De informatie op het etiket blijft prima en duidelijk lees- en scanbaar, tot het moment dat deze oplost in water. Zo kan ook de logistiek snel en probleemloos verlopen en blijven uw producten altijd traceerbaar. Wilt u meer weten over de toepassingen en mogelijkheden van wateroplosbare etiketten? De adviseurs van NoviPrint kunnen u perfect informeren!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.