• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Weegschaal etiketten

Er zijn allerlei merken weegschalen en net zoveel formaten etiketten. De weegschaal etiketten zijn voorzien van lijm die geschikt is voor de levensmiddelenindustrie en worden thermisch bedrukt met uw logo en de benodigde informatie.

AANVULLENDE INFORMATIE

Direct contact

Voedsel wordt doorgaans bewaard bij temperaturen tussen 0 en 8 C. Daarom hebt u etiketten nodig, die bestand zijn tegen temperatuurschommelingen en vocht en ze moeten direct op producten aangebracht kunnen worden. Zoals bij paprika, appels, peren, bananen, komkommers, … De lijm moet dus geschikt zijn voor direct contact met voedsel en te allen tijde goed leesbaar blijven. In veel winkels worden groente en fruit door de klant zelf gepakt, zonodig verpakt en gewogen. Daarna wordt het weegschaal etiket op de verpakking of het product aangebracht. Deze etiketten, die direct thermisch worden geprint, moeten duidelijke informatie bevatten in verband met het scannen bij de kassa.

Beperkte levensduur

De levensduur van deze etiketten is beperkt, omdat ze eigenlijk alleen nodig zijn voor de controle en het betalingsverkeer in de winkel. Daarom worden hier over het algemeen thermo eco etiketten voor gebruikt, die beprint worden door verhitting. De etiketten mogen natuurlijk geen lijmresten achterlaten op de producten en moeten makkelijk te verwijderen zijn. Bij producten met een ruwe oppervlakte, denk aan sommige fruitsoorten, is de hechtkracht erg belangrijk. Ook linerless etiketten worden vaak toegepast.

Linerless etiketten

Linerless etiketten zijn etiketten van diverse lengtes en hebben geen rugpapier. Dit betekent minder benodigde ruimte in uw weegschaal, maar ook beduidend minder afval. U kunt zelf de weegschaal instellen op de door u gewenste lengte waar de etiketten op moeten worden afgesneden. Op die manier hebt u veel meer etiketten per rol, terwijl u minder rollen hoeft aan te schaffen. NoviPrint levert etiketten en linerless etiketten voor vrijwel alle merken weegschalen, uit voorraad. Onze retail adviseurs kunnen u precies vertellen wat u nodig hebt voor uw bedrijf en uw weegschalen.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.