• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Weerbestendige etiketten

Etiketten voor buitengebruik moeten bestand zijn tegen zware omstandigheden en voorzien van een krachtige, permanente, niet oplosbare kleeflaag. Hoge, maar ook zeer lage temperaturen, UV-stralen, vocht, vuil of stof, niets mag invloed hebben op het materiaal, de leesbaarheid of de lijm van de etiketten. De etiketten moeten gebruikt kunnen worden voor mededelingen op bijvoorbeeld uw etalage, voertuigen, containers en kratten en mogen niet vaal of onduidelijk worden. Ze moeten scheurvast zijn en de kleeflaag mag niet loslaten. Maar ze moeten ook gebruikt kunnen worden in bijvoorbeeld een kwekerij en daar zijn weerbestendige steek- of sleufetiketten prima voor geschikt.

AANVULLENDE INFORMATIE

Sterke materialen

Deze zijn bestand tegen veel vocht, vuil, bestrijdingsmiddelen, kunstmest en wisselende temperaturen. Een kleeflaag is niet nodig, omdat ze in de grond worden gestoken of aan de plant of pot worden bevestigd. Een uitstekende, duurzame kwaliteit is vereist, daarom worden ze gemaakt van polyester of polyethyleen. Dit zijn zeer sterke materialen die langdurig te gebruiken zijn, zonder verlies van kwaliteit. Weerbestendige etiketten zijn optioneel ook prima te gebruiken voor bewegwijzering op uw terrein of bij evenementen, zoals een Open Dag van uw bedrijf.

Tijd en geld besparen

Om de logistiek in uw magazijnen goed en snel te laten verlopen, moeten de etiketten onder alle omstandigheden goed lees- en scanbaar zijn en blijven. Dit om fouten te voorkomen en tijd, en dus geld, te besparen. Ook producten die u buiten uitstalt moeten voorzien worden van de juiste informatie, zodat uw klanten in een oogopslag kunnen zien of dit is wat ze zoeken.

Snel leverbaar en scherp geprijsd

Weerbestendige etiketten kunnen voorzien worden van alle benodigde informatie, met of zonder kleeflaag. Ze zijn los te verkrijgen, plano, op rol in het door u gewenste formaat, bedrukt of onbedrukt en natuurlijk full colour, voorzien van uw logo en bedrijfsnaam. Als u twijfelt over wat geschikt is voor uw bedrijf en uw doelstellingen, dan kunnen de specialisten van NoviPrint u perfect adviseren! Weerbestendige etiketten zijn snel leverbaar en zeer scherp geprijsd.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.