/ NoviPrint | Wijnglaslabel of uienlabel - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Wijnglaslabel of uienlabel

Wijnglas- of uienlabels hebben niets te maken met flessen of glazen, ondanks dat de naam daar naar verwijst. Deze labels worden doorgaans gebruikt bij netverpakkingen van groente, fruit en chocola. De aparte naam verwijst naar de vorm, die aan een wijnglas doet denken. Deze labels, die als sluiting aan de netverpakkingen worden geniet, moeten extra sterk zijn, omdat ze hier vaak aan opgetild worden. .

AANVULLENDE INFORMATIE

Permanente kwaliteit

Veel producten in de AGF sector worden ’s nachts in de koeling bewaard en liggen overdag gewoon op de groente afdeling of zelfs buiten, in de diverse weersomstandigheden. Daarom mogen de vochtigheidsgraad, de wisselende temperaturen en de zon geen invloed uitoefenen op de leesbaarheid en de kwaliteit van het label. Dit geldt ook voor stof en vuil, waar de labels tijdens de opslag en het vervoer aan blootgesteld kunnen worden. Deze supersterke labels kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden en kunnen ook gelamineerd geleverd worden, zodat ze nog meer resistent zijn tegen vuil, vocht en scheuren.

Biologisch composteerbaar

Op het label wordt het land van herkomst vermeld, de productnaam, het gewicht, indien u wenst uw logo en of het eventueel een biologisch product is. Natuurlijk kunnen de labels ook geleverd worden van materiaal dat biologisch composteerbaar is, een eis die klanten steeds vaker stellen. De standaard afmetingen van deze labels zijn 120, 146 of 160mm. Maar NoviPrint kan ze u vanzelfsprekend ook in de diverse andere formaten leveren. Zo zijn ze ook prima geschikt om de aandacht te vestigen op, bijvoorbeeld, speciale acties en aanbiedingen. Ze zijn te verkrijgen met UV-flexo opdruk tot acht kleuren.

Geen kleefmiddel

Doorgaans zijn deze labels niet voorzien van een kleefmiddel. Dit is niet nodig, omdat ze niet direct op de producten bevestigd worden. NoviPrint levert wijnglas- of uienlabels met de door u gewenste rolspecificatie, gewenste kern, buitendiameter en wikkeling en natuurlijk bedrukking snel en tegen zeer concurrerende prijzen.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.