• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Zebra etiketten

In de wereld van het identificeren, verzenden en labelen van producten zijn Zebra etiketten een begrip. Deze hoogwaardige etiketten, geproduceerd door het gerenommeerde merk Zebra, zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen in zowel de zakelijke als de industriële omgeving. Van de retail tot warehousing, van healthcare tot de automative – overal waar nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid essentieel zijn, zorgen Zebra etiketten voor de perfecte oplossing. NoviPrint.nl is trots op het uitgebreide assortiment Zebra producten. Maar wat maakt Zebra etiketten, ook wel Zebra labels genoemd, zo speciaal en waarom zou u deze labels moeten kiezen?

AANVULLENDE INFORMATIE

Zebra etiketten rollen 

Een van de meest populaire producten binnen de Zebra producten zijn de Zebra etiketten rollen. Deze rol is ontworpen voor gebruik in Zebra printers, of printers die compatibel met Zebra zijn, en bieden een naadloze afdrukervaring. Een belangrijke eigenschap van deze rollen is de consistentie: elk etiket is van dezelfde topkwaliteit, wat zorgt voor uniformiteit in uw manier van labeling.

De Zebra etiketten rollen zijn beschikbaar in verschillende maten en specificaties, zodat ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of u een kleine barcode etiket nodig hebt voor producten in een winkel, of grote verzendetiketten voor pakketten in een magazijn, er zijn altijd Zebra etiketten(rollen) die passen bij uw behoefte. Bovendien zijn de rollen ontworpen met het oog op duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen verschillende omstandigheden, zoals hitte, kou, vocht en stof. Hierdoor bent u er zeker van dat uw labels lang meegaan en leesbaar blijven.

Zebra etiketten als verzendetiket

Wij bieden Zebra etiketten aan in tal van soorten en maten. Twee soorten labels die bijvoorbeeld perfect geschikt zijn voor het verzenden van bestellingen, zijn de 102 mm x 150 mm en de 102 mm x 210 mm. Deze twee verzendlabels worden geaccepteerd door de meeste vervoerders, zoals: GLS, DPD, PostNL, UPS, TNT, FedEx en DHL.

Zebra etiketten printer

Een optimaal resultaat behalen? Dan raden we u aan om de Zebra etiketten te gebruiken in combinatie met Zebra etiketten- of labelprinters. Deze printers zijn ontworpen om perfect samen te werken met Zebra etiketten. Het resultaat? Haarscherpe afdrukken; keer op keer.

Het voordeel van het gebruik van een Zebra printer is niet alleen de hoge afdrukkwaliteit, maar ook de snelheid en betrouwbaarheid. Of u duizenden etiketten per dag print of slechts een paar honderd, een Zebra printer kan de taak met gemak aan. Bovendien zijn deze printers ontworpen voor gebruiksgemak, zodat zelfs de meest complexe labelingstaken eenvoudig en efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Bij NoviPrint bieden we een selectie van de beste Zebra etikettenprinters aan, geschikt voor verschillende behoeften en budgetten. Ons deskundig team staat klaar om u te adviseren over de beste printer voor uw specifieke toepassing, waarbij prijs en kwaliteit uiteraard hand in hand gaan. 

Zebra etiketten van NoviPrint

Bestel uw Zebra etiketten bij NoviPrint en ontvang precies de labels waar u naar op zoek bent. Een groot voordeel van NoviPrint is dat u bij ons alles onder één dak vindt. Of u nu op zoek bent naar een specifiek label, etiketten rollen, inkt cartridges of onderhoud van uw Zebra labelprinter; bij ons kunt u terecht voor het hele spectrum. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste label oplossing te hebben en daar bieden we alleen het beste van het beste aan. We voorzien u daarom graag van de juiste informatie en geven advies op maat. Bij NoviPrint hebben we Zebra etiketten uit voorraad leverbaar. Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe Zebra etiketten processen kunnen versnellen.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.