/ NoviPrint | Epson labelprinters - NoviPrint
 • KAN NIET, BESTAAT NIET
 • SNELLE LEVERING
 • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Epson labelprinters

Zeg je goede kleurenprinters tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan denk je aan Epson. Een Epson labelprinter heeft een grote verscheidenheid aan verbindingsmogelijkheden. Ook fijn is dat het merk bij de productie veel aandacht besteedt aan duurzaamheid. De slogan die Epson boven de labelprinters en andere printers zet: betrouwbaarder, duurzamer en productiever printen. Wil je eenvoudig labels en etiketten printen van hoge kwaliteit? Vraag de experts van NoviPrint dan zeker eens naar de artikelen van Epson!

Epson labelprinters in verschillende modellen verkrijgbaar

Vooral de kleurenprinters van Epson hebben een goede naam verworven. Daarom is de Epson ColorWorks serie een vaste waarde in ons assortiment. De Epson kleurenprinters die we op voorraad hebben:

 • Epson ColorWorks C3500
 • Epson ColorWorks C4000
 • Epson ColorWorks C7500

De bovenstaande lijst is steeds aan uitbreiding en verandering onderhevig. Wil je een versie van een Epson kleuren labelprinter of andere printer die je niet in deze opsomming terugziet? Weet dan dat we zeker labelprinters van Epson en andere merken hebben die aan je wensen en behoeften voldoen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Heat-Free Technology en recycleprogramma voor duurzaam printen

Veel bedrijven zeggen dat ze duurzaamheid belangrijk vinden, maar bij het produceren is daar niets van te zien. Bij Epson wel. Ze gaan voor het label ‘duurzaam’ in het ontwerp van elk product. Voor hun inkjet printers hebben ze de Heat-Free Technology bedacht. Dat is een printproces waarvoor geen warmte nodig is en dus minder stroom gebruikt. Voor hun labelprinters hebben ze een recycle programma. Dat houdt in dat ze de cartridges van de ColorWorks serie inzamelen en zoveel mogelijk grondstoffen hergebruiken. Wil je met een afdruk je ecologische voet afdruk zo klein mogelijk houden, dan denkt Epson met je mee.

De voordelen van Epson labelprinters

 • Flexibele aansluitmogelijkheden
  Veel verbinding mogelijk: USB, wifi, Bluetooth, je kunt zelfs vanuit je smartphone of ander apparaat met Android of iOS printen
 • Duurzaam
  Inkjet printers met Heat-Free Technology en recycle programma voor ColorWorks-serie
 • Gebruiksvriendelijk
  Gebruikers kunnen goed uit de voeten met een duidelijk bedieningspaneel en begrijpelijke symbolen
 • Afdrukken in hoge resolutie en kleur
  Zeer goede printkwaliteit en kleurkwaliteit
 • Uitgebreide garantie
  Gratis extra lange garantieduur van 3 jaar op veel producten
 • Hoge printsnelheid
  Mogelijkheden om jouw perfecte balans te vinden tussen printsnelheid en afdrukkwaliteit
 • Compleet geleverd
  Elke printer komt inclusief alle software, drivers en hulpprogramma’s die nodig zijn om er gelijk mee aan de slag te kunnen.
 • Epson labelprinter bestellen bij NoviPrint

Natuurlijk zijn er meer verkooppunten waar je terechtkunt voor een Epson labelprinter. Waarom je voor NoviPrint kiest? Da’s eenvoudig. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in printers en labels, het is onze passie. Dat merk jij in de ondersteuning die je krijgt van onze experts. Ze adviseren je welke producten je het best kunt gebruiken in jouw situatie. Ook merk je het aan de grote hoeveelheid modellen die uit voorraad leverbaar zijn, de service bij je bestellingen en de manier waarop we met je meedenken. Daarnaast kunnen we de installatie en reparatie van het apparaat voor onze rekening nemen. Je kunt dan afdrukken in eigen beheer, zonder dat je de rompslomp van onderhoud en reparaties hebt. Jouw perfecte Epson labelprinters (of een van onze andere labelprinters) morgen geleverd? Neem contact met ons op voor de opties.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.