• KAN NIET, BESTAAT NIET
 • SNELLE LEVERING
 • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Toshiba labelprinters

Toshiba is een groot merk in elektronica en ook met een labelprinter van dit merk kun je thuis (of op kantoor) aankomen. Elke Toshiba printer is snel, slim, duurzaam en efficiënt. Van een mid range printer tot een compacte mobiele versie, in onze voorraad hebben we alles om onze klanten blij mee te kunnen maken. Met of zonder cutter, peel off functie, ribbon save function, geschikt voor een QR-code of barcode en andere uiteenlopende specifications. Ook voor een los onderdeel, onderhoud en reparaties voor jouw Toshiba printer zit je bij NoviPrint goed. De mogelijkheden zijn enorm en de prestaties perfect! Onze experts geven jou daarom graag persoonlijk advies over welk product het best past bij jou en het soort label dat je wilt printen. Vervolgens krijg je van ons alle ruimte om een weloverwogen beslissing te maken.

Toshiba labelprinters in verschillende modellen verkrijgbaar

Toshiba is vertegenwoordigd in alle categorieën van labelprinters: mobiel, desktop, midrange, en industrieel. Heb je een ander model labelprinter op het oog en zie je die niet in het onderstaande rijtje terug? Vraag het aan onze adviseurs, want de kans is groot dat wij ‘m gewoon voor je kunnen regelen. We helpen jou altijd aan de printer die het best bij je past.

Desktop printers

 • Toshiba BV410D/ BV420D
 • Toshiba B-FV4D/ B-FV4T
 • Toshiba B-EV4T/ B-EV4D

Mid-range printers

 • Toshiba B-A410T/B-A420T

Industriële printers

 • Toshiba B-EX4T1/ B-EX6T1
 • Toshiba B-EX4T2/B-EX4D2
 • Toshiba B-EX4T3/B-EX6T3

Kleuren printers

 • Toshiba BC400P

Toshiba labelprinters – thermisch transfer en direct thermisch

Het grootste onderscheid bij labelprinters is het verschil tussen direct thermisch en thermisch transfer. Toshiba biedt beide opties aan. Voor product identificatie, logistiek en gezondheidszorg is de leesbaarheid van een barcode of de andere informatie op het label van het allergrootste belang. Thermisch transfer is in dat geval vaak de juiste keuze. Hierbij wordt de inkt van een inktlint aangebracht op het label. De labels zijn beter bestand tegen warmte en zonlicht dan een label dat direct thermisch wordt geprint. Bij direct thermisch transfer wordt door middel van warmte een afbeelding gemaakt. Ze vervagen vaak wat sneller. Bij kassabonnen, tickets en tijdelijke etiketten is dat ook niet zo’n probleem. Er is dus geen goed, fout of beter: de beste keuze is de printer die past bij waar je ‘m voor gaat gebruiken.

Toshiba labelprinters met ribbon save functie

Gaat het om duurzaam, dan tillen Toshiba labelprinters efficiëntie naar een hoger niveau. Dankzij een slimme techniek die Toshiba de ‘ribbon save function’ noemen, gebruiken deze printers alleen printlint voor de velden die geprint moeten worden. Bij tussenruimtes loopt de folie niet door en wordt de printkop opgetild. Met deze functie gebruik je tot wel 84% minder printlint! Minder afval voor het milieu, minder kosten voor jou. Dat print toch nét even wat lekkerder.

Linerless printen met een Toshiba labelprinter

Naast de ribbon save functie biedt Toshiba ook de mogelijkheid om linerless te printen. Bij een standaard etiket haal je het label van het rugpapier, waarna het rugpapier direct in de prullenbak verdwijnt. Een linerless printer maakt dat rugpapier overbodig. Dat betekent minder afval en tot wel 30% minder kosten doordat je bespaart op materiaal, afvalverwijdering en accessoires zoals peelers en liner-take-up-spindels.

De voordelen van Toshiba labelprinters

 • Geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijke interface
  De vele mogelijkheden die Toshiba labelprinters hebben, gaan gelukkig niet ten koste van de gebruiksvriendelijkheid. Als ze eenmaal goed zijn ingesteld, dan is het dankzij de intuïtieve interface een peulenschil om keer op keer een haarscherp label te printen. Heb je moeite met het instellen? Dan doen wij dat graag voor je!
 • Connectiviteit
  Jij hoeft niets in je bedrijfsproces aan te passen, want Toshiba labelprinters communiceren moeiteloos met alle apparatuur die je op kantoor hebt.
 • Aandacht voor duurzaam
  Toshiba heeft geavanceerde oplossingen zoals de ribbon save functie en linerless printen, waar zowel het milieu als je portemonnee erg blij van worden.
 • Uitstekende afdrukkwaliteit
  Toshiba wordt in één adem genoemd met de perfecte afdrukkwaliteit. Elk label is goed leesbaar – zelfs een kleine of complexe barcode kan zonder moeite gescand worden.
 • Snel en efficiënt
  Snel een grote hoeveelheid labels nodig? Een Toshiba printer stelt je niet teleur. En die snelheid gaat niet ten koste van de eerder genoemde afdrukkwaliteit. Print perfectie, telkens weer.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.