/ NoviPrint | Zebra labelprinters - NoviPrint
 • KAN NIET, BESTAAT NIET
 • SNELLE LEVERING
 • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Zebra labelprinters

De Zebra labelprinters kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen ze worden gebruikt in allerlei verschillende industrieën, zoals retail, gezondheidszorg, transport & logistiek en productie vanwege de betrouwbaarheid, snelheid en veelzijdigheid. De Zebra labelprinters staan bekend om hun hoge afdrukkwaliteit. Wist u dat Zebra labelprinters heeft in verschillende formaten en voor verschillende doeleinden? Zo kan u zelf de keuze maken welke labelprinter geschikt is voor uw behoeften. Daarnaast heeft Zebra met 50 jaar ervaring en thermische print innovaties een compleet assortiment aan duurzame oplossingen voor iedereen.

Zebra labelprinters in verschillende modellen beschikbaar

Zoals gezegd zijn Zebra labelprinters beschikbaar in verschillende modellen. Enkele hardlopers in het assortiment van NoviPrint zijn: 

 • Zebra ZD220
 • Zebra ZD421
 • Zebra ZD420
 • Zebra ZD620
 • Zebra GK420
 • Zebra ZT220
 • Zebra ZT230
 • Zebra ZT410
 • Zebra ZT411
 • Zebra ZM400


Is het model Zebra labelprinter waar je naar op zoek bent niet aanwezig in het lijstje hierboven? Niet getreurd! Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag aan het specifieke model labelprinter, waarnaar je op zoek bent.

Zebra labelprinters – thermisch transfer en direct thermisch

De Zebra labelprinters maken gebruik van een thermisch transfer- of direct thermisch-afdrukken. Thermisch transfer is een printtechnologie die specifiek gebruikt wordt voor toepassingen waarin duurzaamheid van de labels vereist is. Hierbij wordt inkt van een inktlint gebruikt om de tekst en afbeeldingen over te brengen op het label. Deze technologie wordt vaak gebruikt voor het printen van labels voor productidentificatie, verzending, logistiek, gezondheidszorg waar leesbaarheid en duurzaamheid van groot belang zijn. Dankzij de inkt die op de labels wordt aangebracht, zijn deze labels beter bestand tegen warmte en zonlicht.

Bij de printtechnologie direct thermisch worden de afbeeldingen op een andere manier gecreëerd, namelijk door warmte direct op het label aan te brengen. Deze labels vervagen sneller en zijn gevoeliger voor blootstelling aan warmte en zonlicht. Voor tijdelijke toepassingen waarbij de labels niet worden blootgesteld aan extreme omstandigheden, zoals kassabonnen, tickets en tijdelijke etiketten, is direct thermisch uitermate geschikt. Het is dus afhankelijk van uw behoeften, wat voor Zebra printer en printtechnologie het beste bij u past.

De voordelen van Zebra labelprinters

We zetten graag de voordelen van Zebra labelprinters overzichtelijk voor u op een rij: 

 • Uitstekende afdrukkwaliteit

De Zebra labelprinter staat bekend om haar uitzonderlijke afdrukkwaliteit. Hierdoor zijn uw teksten, afbeeldingen en barcodes altijd van de hoogste kwaliteit.

 • Barcode-ondersteuning

De labelprinters van Zebra zijn geoptimaliseerd voor het printen van verschillende soorten barcodes. Daardoor kunnen de labels voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals inventarisbeheer, verzending en detailhandel.

 • Snelheid en efficiëntie

De printers van Zebra staan bekend om hun printsnelheid en efficiëntie. Ze printen de labels met hoge snelheden, waardoor ze veel produceren in korte tijd. In omgevingen waar een snelle doorvoer essentieel is, zijn de labelprinters van Zebra ideaal.

 • Duurzaamheid

Zebra labelprinters zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en allerlei omstandigheden. Ze zijn sterk en duurzaam, dit maakt ze geschikt voor industrieën zoals productie, transport en logistiek, waar ze vaak worden blootgesteld aan stof, vuil en ruwe omstandigheden.

 • Connectiviteit

Zebra biedt verschillende opties om de labelprinters te verbinden met uw apparaten, waaronder USB, Ethernet en draadloze mogelijkheden zoals Wi-Fi en Bluetooth. Hierdoor kan je er met bijna elk besturingssysteem en alle netwerken mee verbinden, en kunnen de printers gemakkelijk toegevoegd worden aan bestaande IT-systemen.

Zebra labelprinters van NoviPrint

Bestel jouw Zebra labelprinter bij NoviPrint en ontvang de labelprinter die voldoet aan jouw wensen. Een groot voordeel van NoviPrint is dat je bij ons alles onder één dak vindt. Of je nu op zoek bent naar een specifiek label, etiketten rollen, printlinten of onderhoud van jouw Zebra labelprinter; bij ons kun je terecht voor het hele spectrum. Bij NoviPrint begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om een goede printer te hebben. We voorzien je daarom graag van de juiste informatie en geven je advies op maat. Bij NoviPrint hebben we Zebra labelprinters uit voorraad leverbaar. Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe Zebra etiketten uw processen kunnen versnellen.Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.