/ NoviPrint | Over ons - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Wij verkopen niet alleen producten, maar ook een mentaliteit.
Kan niet, bestaat bij ons niet!

NoviPrint. Wie zijn wij?

Auto-ID, ons pakkie aan

Bij NoviPrint plakken we graag overal een etiket op. Niet op mensen natuurlijk, maar op dingen. Als totaalleverancier op het gebied van Auto-ID weten we namelijk hoe belangrijk etiketten zijn voor een soepele bedrijfsvoering. En zoals dat gaat als je ergens enthousiast over bent, hebben we ons assortiment en expertise de afgelopen jaren enorm uitgebreid. We hebben scanners, terminals en printers van alle fabrikanten, inktlinten en bonrollen. Daarnaast verzorgen we onderhoud en reparaties van printers, onderdelen, software… Kortom: alles om te zorgen dat onze klanten blijven plakken. Dankzij onze kwaliteit, professionaliteit en service zit dat gelukkig wel goed!

De lijm van onze organisatie

Onze directeur en oprichter Eric Springvloed weet hoe waardevol een goed etiket is. Het maakt het verschil tussen juiste verzending of retour afzender. Op 11 september 2001 is hij daarom vanuit zijn passie en kennis voor het vak NoviPrint gestart. Inmiddels heeft hij een team van hardwerkende professionals om zich heen verzameld die net zo gek zijn als hij. Op etiketten en op onze klanten!

“Kan niet kennen we niet”

“Kan niet” zul je ons niet snel horen zeggen. Wij zorgen als totaalleverancier voor een passend antwoord op jouw vraag over productidentificatie. Het liefst zijn we je een stap voor. We weten bijvoorbeeld dat verpakkingen en etiketten een onmisbaar een-tweetje vormen, daarom hebben we ook verpakkingsoplossingen in huis. Jij wil snelheid en uitstekende prijs-kwaliteit, dus hebben wij dat voor je geregeld. Jouw wensen vormen ons uitgangspunt. Korte lijnen, superieure service en klantvriendelijkheid, met minder hoef je bij NoviPrint geen genoegen te nemen.

Saai he, alleen tekst. Nu ook beeld!

Nieuws

CODiScan: voor aanpakkers!

18-04-24
Can you handle it? LEES MEER

Zebra, ons paradepaardje!

01-09-23
Check hier de paradepaardjes van Zebra! LEES MEER