/ NoviPrint | Datalogic scanners - NoviPrint
 • KAN NIET, BESTAAT NIET
 • SNELLE LEVERING
 • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Datalogic scanners

Datalogic ontwerpt handheld scanners voor het scannen van barcodes in elke stap van de keten tussen leverancier en consument, van productie en voorraadbeheer tot betaling. Dankzij een barcode scanner is een product goed traceerbaar in elke stap van dit proces. Je vindt de scanners dan ook in vrijwel elke sector: gezondheidszorg, logistieke sector, winkel, retail en industrie. Bij elke toepassing zorgt een barcode scanner van Datalogic voor efficiëntie en een veilige overdracht van data. Logisch dat je de Datalogic producten bij ons kunt vinden! Je betaalt een goede prijs en hebt ook de beschikking over de jarenlange kennis en ervaring van onze experts, inclusief topservice.

Verschillende soorten Datalogic scanners

Van mobiele computers tot barcodescanner, in onze voorraad vind je natuurlijk de meest bekende typen Datalogic scanners, zoals:

 • Datalogic Powerscan PM9501 en PM9600
 • Datalogic Quickscan
 • Datalogic CODiScan
 • Datalogic Gryphon
 • Datalogic Touch
 • Datalogic Heron
 • Datalogic Magellan
 • Datalogic Rida

Op zoek naar een iets minder bekend type? Challenge accepted! Neem contact met ons op en we zoeken met je mee. Vaak kunnen we een bestelling plaatsen en hem alsnog aan je leveren.

Datalogic barcode scanners

Datalogic biedt een uitgebreid scala aan opties. Heb je een extra rugged type nodig dat bestand is tegen stoten en stof, een extra hygiënisch type voor gebruik in de gezondheidszorg of wil je vooral een flexibel apparaat? Geen probleem, Datalogic scanners voorzien in elke behoefte. Zo heb je dankzij de slimme handtrigger van de CODiScan zelfs je handen vrij tijdens het scannen. Daarnaast kun je verschillende typen behuizingen kiezen. Qua voeding en bedraad/onbedraad zijn er ook talrijke mogelijkheden. Je hoeft geen genoegen te nemen met minder, want Datalogic scanners voldoen aan de meest strenge eisen. Safety en efficiëntie voor een goede prijs!

Datalogic scanners kopen

Met zo veel mogelijkheden is het extra belangrijk om je goed te verdiepen in welke opties handig zijn voor jouw gebruik. Dat hangt uiteraard af van de omgeving en wat voor data je ermee gaat verwerken. NoviPrint heeft jarenlange ervaring met het leveren van scanners, printers en etiketten voor alle branches. Veel modellen scanners hebben we op voorraad, waardoor je profiteert van korte levertijden. We kiezen voor producten van topkwaliteit die je zeker niet teleur zullen stellen. Dus overweeg je een Datalogic scanner te kopen? We denken graag met je mee.

Onderhoud aan Datalogic scanners

Je kunt niet alleen bij ons terecht voor de bestelling van een product. NoviPrint biedt je ook de mogelijkheid om het onderhoud van je barcodescanner(s) aan ons over te laten. Reparatie en vervangende onderdelen kunnen we eveneens voor onze rekening nemen. Gebruik je etiketten? Weten we ook alles van! We leveren ze in alle soorten en maten, bedrukt of blanco, altijd haarscherp. En print je liever zelf? Dan vind je in ons assortiment wat je nodig hebt. Voor een faire prijs, mét onze service en persoonlijk advies.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.