/ NoviPrint | Honeywell scanners - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Honeywell scanners

Honeywell ontwerpt een groot scala hoogstaande scanners voor het scannen van barcodes in uiteenlopende industrieën. Je komt ze daardoor overal tegen: gezondheidszorg, logistiek, transport, detailhandel, retail of winkelomgeving. Elke scanner heeft een gebruiksvriendelijke interface en is speciaal gemaakt om zo efficiënt mogelijk mee te kunnen werken. Tijd is tenslotte geld. NoviPrint heeft alles in huis om te scannen, van barcodelabels tot barcode scanner. Bestel je bij ons, dan is de prijs altijd incl. advies op maat en uitstekende service.

Honeywell barcode scanner

Honeywell barcode scanners verschillen per toepassing, maar ze hebben ook een aantal dingen gemeen. Een Honeywell barcodescanner heeft het voordeel dat hij veelzijdig en betrouwbaar is. Hij is makkelijk in het gebruik en leest zelfs beschadigde barcodes snel en accuraat. Dus zoek je een goede scanner om 1d en 2d barcodes mee te lezen? Bekijk dan zeker Honeywells producten om barcodes te scannen!

Verschillende modellen Honeywell scanners

NoviPrint heeft een groot assortiment Honeywell scanners op voorraad:

  • Honeywell Voyager
  • Honeywell Xenon
  • Honeywell Eclipse
  • Honeywell Hyperion
  • Honeywell Granit
  • Honeywell Orbit
  • Honeywell Vuquest

We hebben daarnaast diverse accessoires om deze scanners netjes op te bergen, laden en hangen. Die bestel je er snel en makkelijk bij. Heb je een totaal andere Honeywell barcode scanner op het oog of mis je iets in ons assortiment? Geen zorgen, we kunnen het product van jouw keuze vaak gewoon leveren. Neem in dat geval even contact met ons op.

Honeywell scanners kopen

Denk je na over de aanschaf van een barcodescanner? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Uiteraard de toepassing: wat ga je scannen, 1d en 2d barcodes of andere data? Niet elke scanner is geschikt voor dezelfde barcodes. Wordt de scanner in de logistiek, transport of winkelomgeving gebruikt? Dit heeft invloed op hoe goed de scanner tegen stof en stoten moet kunnen. Werkt het product goed samen met de hardware en software in jouw bedrijf? Heb je nog accessoires nodig om de barcode scanner goed te kunnen gebruiken? NoviPrint heeft experts in huis met jarenlange ervaring in meedenken. Leg ons je vraagstuk voor, wij komen sowieso met een passend antwoord.

Draadloze of bedrade Honeywell scanner

Qua kleur is het vaak niet heel spannend: wit, beige of zwart. Maar verder valt er genoeg te kiezen. Zo biedt Honeywell je de mogelijkheid voor scannen met of zonder kabel. Kies je voor een bedrade optie, dan zorgt de CBL 500-300-C00 verbindingskabel (usb) voor een goede dataoverdracht. Hij is compatibel met vrijwel alle Honeywell scanners, waaronder de Voyager. Draadloos behoort ook tot de mogelijkheden en biedt meer flexibiliteit als je de scanner niet op één plek gebruikt. Beide opties hebben eigen voordelen in specifieke omgevingen. We denken graag met je mee.

Honeywell scanner kopen bij NoviPrint

Weet je al precies welke optie het best past in jouw workflow? Dan bestel je ‘m makkelijk en snel bij NoviPrint. We zorgen voor een goede prijs en kunnen veel modellen direct uit voorraad leveren. Heb je eerst nog wat informatie nodig? Bekijk samen met onze experts wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben je zo aan het scannen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.