• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Autoclaaf etiketten

Onderzoeken van weefsels, bloed, urine en andere lichaamsstoffen in laboratoria moeten snel en secuur gebeuren. Het gaat immers om uitslagen die nodig zijn voor een diagnose. Foutloze registratie van de te onderzoeken vloeistoffen en weefsels is daarom hoogste prioriteit. De autoclaaf etiketten van NoviPrint kunnen aangebracht worden op oppervlakken die, door middel van stikstof, bij zeer lage temperaturen bewaard moeten worden. Maar die tevens bestand zijn tegen zeer hoge temperaturen, gammastralen en sterilisatie door middel van hete lucht, stoom of kokend water in autoclaven.

AANVULLENDE INFORMATIE

Snel, nauwkeurig en foutloos

De laboratoria in de gezondheidszorg ontvangen dagelijks tientallen buisjes en containers die weefsels en vloeistoffen bevatten, zoals bloed en urine. Bij de afname worden deze verpakkingen voorzien van een etiket, waarop alle gegevens van de patiënt vermeld staan. Deze mogen niet omkrullen als ze op de buisjes zijn aangebracht en worden daarom gemaakt van pharmagloss. Daarnaast moet de opdruk te allen tijde goed lees- en scanbaar zijn en blijven. Daarom zijn deze etiketten ideaal voor een snelle, nauwkeurige en vooral foutloze identificatie in laboratoria.

Geschikt voor sterilisatie

Autoclaaf etiketten dienen watervast te zijn en geschikt voor alle oppervlakken, die gesteriliseerd moeten worden. Ongeacht of ze nu op glazen, plastic, kunststof of metalen ondergronden worden aangebracht. Ze dienen bestand te zijn tegen hete lucht, stoom, kokend water en chemische stoffen. NoviPrint levert op maat gemaakte autoclaaf etiketten, die voor vele toepassingen geschikt zijn en voldoen aan de hoogste eisen van de gezondheidszorg. Deze kunnen blanco geleverd worden, maar ook voorzien worden van alle benodigde informatie, in diverse maten en full colour.

Elke specifieke, farmaceutische toepassing

NoviPrint levert etiketten voor elke specifieke, farmaceutische toepassing, snel en tegen zeer scherpe prijzen. Wilt u informatie of een snelle offerte? Neem dan contact op met onze specialisten, zij kunnen u perfect adviseren en informeren.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.