• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Kan niet bestaat niet,
voor elke branche een oplossing

Alles in één overzicht. Handig toch?!

U hebt een bedrijf in de voedingsindustrie of hieraan gelieerd en zoekt etiketten die, onder andere, het EG erkenningsnummer vermelden en voldoen aan de HACCP eisen. NoviPrint is gespecialiseerd in het bedrukken en printen van alle mogelijke etiketten en labels, voorzien van uw logo, tekst en alle andere benodigde informatie.

Etiketten die gebruikt worden in de AGF sector moeten voor diverse toepassingen geschikt zijn. De verschillende voedingswaren en verpakkingen vereisen dus een ander label of etiket. Daarom is flexibiliteit bij iedere maat en iedere soort een vereiste. Bovendien wordt er bij NoviPrint uitsluitend met kwaliteitspapier gewerkt en alles tegen zeer concurrerende prijzen.

Etiketten die worden gebruikt in de bloemen- en plantensector hebben een zwaar leven, want ze moeten goed tegen vocht en vuil kunnen. Ze worden buiten gebruikt, in regen, weer en wind, maar ook in kassen waar het vochtig is en broeierig warm. Maar of het nu binnen of buiten is, in de felle zon, in de koelcel of in de kas, al deze omstandigheden mogen geen invloed hebben op de kwaliteit of de leesbaarheid van de etiketten.

Heeft u een bedrijf in warehousing en logistiek, dan is het belangrijk om het magazijn, de opslag/locatie aanduidingen/plekken en het distributiecentrum goed te beheren. Dit doet u door de juiste informatievoorzieningen aan te brengen, zoals gevaren-, signalerings- en barcode-etiketten. Deze informatievoorzieningen worden dan gebruikt door alle medewerkers, die met barcodescanners de materialen picken. Een goed functionerend magazijn/distributiecentrum met de juiste informatievoorzieningen werkt tijd- en dus kostenbesparend.

Industrie is een zeer wijd vertakt begrip. In de industrie wordt van alles vervaardigd, op alle mogelijke vlakken met de meest uiteenlopende materialen. Daarom worden er aan de te gebruiken etiketten ook diverse eisen gesteld, afhankelijk voor welke tak van industrie ze nodig zijn. Dit kan gaan over etiketten voor de chemie, staal, beton, symbooletiketten en nog veel meer.

In de retail is het belangrijk om blijvend de aandacht op uw bedrijf en producten te vestigen. Labels, bonnen en etiketten, voorzien van de benodigde informatie en afbeeldingen, dragen bij aan de uitstraling en naamsbekendheid van uw bedrijf. Elke tak van diensten of goederen vraagt om een ander soort etiket, met specifieke informatie. Daarom weten de specialisten van NoviPrint als geen ander welke etiketten geschikt zijn om uw producten onder de aandacht te brengen en (impuls)aankopen te verhogen.

In de gezondheidszorg zijn fouten cruciaal, want bij elke fout is direct een mens betrokken wat kan leiden tot levensgevaarlijke situaties. Daarom is het van levensbelang dat de informatievoorziening perfect in orde is. In alle verzorgings-, verpleeg- en ziekenhuizen moet patiëntveiligheid bovenaan staan. De juiste etikettering, geschikt voor deze specifieke omgevingen, dragen hier in hoge mate aan bij. NoviPrint levert alle gewenste etiketten, bedrukt of onbedrukt, die bij uitstek geschikt zijn voor de gezondheidszorg.

Ondanks dat Henry Ford een aartsconservatieveling was, streefde hij er naar een voertuig te maken dat voor iedereen betaalbaar was en praktisch in gebruik. Hij slaagde in zijn opzet en heeft de wereld compleet veranderd met zijn idee. De automotive industrie betreft de productie en verkoop van auto’s en is een van de grootste, economische sectoren in de wereld geworden. Daarnaast zorgen brandstof en onderhoud voor een wereldwijde omzet en werkgelegenheid.

...
...

Staat jouw etiket er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Wij kunnen etiketten custom
made maken én snel leveren.

Heb je etiketten. Dan is een printertje ook wel handig.

Doorgaans denken we er niet over na, maar printers zijn onmisbaar binnen een bedrijf en het maakt niet uit in welke branche je zit. Verzendetiketten, pakbonnen, ontvangstbewijzen, administratieve uitdraaien,… vrijwel alles moet geprint worden, want er is vaak geen digitale oplossing. Maar welke printer is geschikt voor jouw doeleinden? Moet hij robuust zijn of compact, bestand tegen agressieve stoffen of vuil en vocht? Bedraad of juist draadloos? Om het je makkelijker te maken, benoemen we de vier categorieën van printers en hun kwaliteiten, verkrijgbaar in thermo transfer of thermisch direct. Onnodig te zeggen, al willen we het toch even noemen, dat je bij NoviPrint terecht kunt voor alle bekende merken!

Printers printen niet op lucht. Printlintje d’r bij…

Op elke afdeling binnen je bedrijf staan een of meerdere printers, sommige voor kleine oplages, andere draaien vrijwel continue. Etiketten, administratieve formulieren, orderbevestigingen, ontvangstbewijzen, … Elke printer heeft zijn eigen specifieke toepassing, dat moge duidelijk zijn. Maar elke printer heeft voor zijn toepassing ook een specifiek lint nodig. Er zijn vier soorten printlint: wax, wax-resin, resin (hars) en specials. Maar welk lint is nu het juiste voor jouw toepassingen en waarom het ene wel en het andere niet? We leggen je het graag uit!

Blijf op de hoogte! Wij delen graag onze kennis