• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Durable etiketten

De durable etiketten van NoviPrint, ook wel duurzame etiketten genoemd, hebben een lange levensduur en zijn ontwikkeld voor gebruik bij zeer zware omstandigheden. Door hun kwaliteiten en lange levensduur zijn ze bij uitstek geschikt voor de automotive industrie

AANVULLENDE INFORMATIE

Net zo lang mee gaan als het voertuig

Durable etiketten moeten, ondanks de zware omgevingen waar ze worden gebruikt, te allen tijde functioneel, lees- en scanbaar blijven. Ze zijn voorzien van een permanente, extra sterke kleeflaag, omdat ze net zo lang mee moeten gaan als het voertuig waar ze op bevestigd worden. Dat geldt voor het interieur, maar ook voor het motorcompartiment en andere externe onderdelen. Durable etiketten die in de automotive industrie worden gebruikt, dienen bestand te zijn tegen beweging, wrijving, grote temperatuurswisselingen en alle weersomstandigheden.

Lange levensduur is gegarandeerd

Durable etiketten worden van kunststof gemaakt en met resinlint bedrukt, zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Dit zorgt ook voor een permanente, haarscherpe bedrukking, die perfect lees- en scanbaar blijft, ook bij extreme temperaturen. Ze zijn prima geschikt voor olieachtige en ruwe oppervlakken, zowel binnen als buiten. Naast de informatie over de onderdelen, kunnen ook het gebruik, het onderhoud en veiligheidsaanwijzingen vermeld worden.

Speciaal ontwikkeld voor zware omgevingen

Binnen uw magazijn of opslag kunnen deze robuuste etiketten aangebracht worden op schappen. Zo zijn alle onderdelen snel en makkelijk te vinden en door de registratie houdt u uw voorraad makkelijk op peil. Daarnaast zijn ze ook geschikt om aangebracht te worden op elektrisch gereedschap en apparaten die veelvuldig gebruikt worden. Agressieve producten als motorolie, remvloeistof, benzine of ruitensproeiervloeistof hebben geen invloed op de kwaliteit van het etiket, de leesbaarheid of de kleefkracht. De speciaal ontwikkelde durable etiketten van NoviPrint zijn gemaakt voor zware omgevingen en daarom bij uitstek geschikt voor uw bedrijf.

Zijn onze durable etiketten precies dat wat u zoekt en wilt u informatie? Onze specialisten kunnen u prima informeren en u hebt binnen een dag de offerte in huis!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.