• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Full colour etiketten

Een auto is opgebouwd uit honderden onderdelen en voor elk deel is een identificatie nodig, met daarop de benodigde gegevens. Dat kan een gebruiksaanwijzing zijn, een waarschuwing, maar ook een serienummer, productinformatie, de QR- en/of streepjescode en het logo van het bedrijf.

AANVULLENDE INFORMATIE

Veeleisende sector

De automotive is een veeleisende sector waar veel met agressieve stoffen wordt gewerkt. Daar moeten de identificatie etiketten tegen bestand zijn, net als tegen hoge en lage temperaturen, regen, vuil, vet en Uv-stralen. Deze factoren mogen geen invloed hebben op de kwaliteit, de afdruk of de kleeflaag. Ze moeten geschikt zijn voor de diverse oppervlakken, ruw, gebogen, metaal, kunststof of rubber. Al vereisen de verschillende materialen wel een specifieke kleeflaag. Voor rubber zal een andere kleeflaag nodig zijn dan voor de elektronica.

Multifunctioneel

Daarnaast moeten al deze onderdelen opgeslagen worden en direct traceerbaar zijn. De full colour etiketten van NoviPrint kunnen hier een belangrijke rol in spelen door schappen van opvallende signaleringsetiketten te voorzien. Zo is in een opslag te zien waar goederen zich bevinden en door het scannen van de codes wordt uw voorraad ook altijd optimaal in kaart gebracht. Ook de status van verzendingen is zo op de voet te volgen.

Opslag en veiligheid

De full colour etiketten van NoviPrint zijn ook ideaal voor het opslaan van winterbanden. Ze zorgen dat de banden makkelijk te identificeren zijn, zodat ze altijd op de juiste auto, op de juiste plaats weer aangebracht kunnen worden. Daarnaast worden de etiketten ook gebruikt om aanwijzingen in verband met de veiligheid aan te geven, zoals bij airbags of kindersloten.

Zonder etiket geen identificatie

Etiketten vormen een onmisbaar element in de automotive, want zonder etiket geen identificatie. De full colour etiketten van NoviPrint zijn van uitstekende kwaliteit en bij uitstek geschikt voor deze veeleisende branche. Wilt u weten welke etiketten geschikt zijn voor uw doeleinden? Onze adviseurs kunnen u prima informeren!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.