• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Juweliersetiket

Prachtige sieraden, elegante horloges, alles moet klasse en sierlijkheid uitstralen om de interesse van uw, potentiële, klanten te trekken. Om dit te benadrukken, kiest u voor de glanzende etiketten van NoviPrint, die lang mooi blijven. Deze juweliersetiketten kunt u met de hand beschrijven, maar ook (laten) bedrukken. De achterkant is voorzien van een lijmlaag, op het middelste deel na, zodat de etiketten moeiteloos en zonder resten verwijderd kunnen worden.

AANVULLENDE INFORMATIE

Goede, aantrekkelijke indruk

Sieraden moeten een goede, aantrekkelijke indruk maken. Daarom mag het etiket niet afdoen aan de schoonheid van het product. Juweliersetiketten moeten lang mooi blijven. Sieraden en horloges staan doorgaans uitgestald in vitrines met constante, directe verlichting. Maar ook in etalages waar de zon in schijnt. De etiketten, noch hun opdruk, mogen hier nadeel van ondervinden. Zelfs niet na langere tijd. Want sieraden worden nu eenmaal minder snel verkocht en staan dus langer ‘te kijk’.

Prachtige resultaten

Door deze langere periode in vitrine of etalage, is het belangrijk dat stof geen grip heeft op het oppervlak van het juweliersetiket. Om die reden worden ze gemaakt met een glanzend oppervlak. Als u ze bedrukt met een thermotransferprinter en resinlint, krijgt u prachtige resultaten. Maar u kunt ze natuurlijk ook met de hand beschrijven.

Kleeflaag met uitsparing

Omdat de etiketjes, onder andere, aan ringen worden bevestigd is op het middelste deel geen kleeflaag aangebracht. Zo kunt u de uiteinden van het etiketje aan elkaar plakken en is het middendeel los van het product. En daarmee dus moeiteloos te verwijderen. Alhoewel een kleeflaag over de hele achterzijde ook mogelijk is. Dan wordt er lijm gebruikt die geen resten achterlaat. Bij sommige artikelen, zoals armbanden of horloges, kan het moeilijk zijn een etiket met kleeflaag aan te brengen. Voor die artikelen levert NoviPrint labeltjes, die met een dun koordje aan de artikelen kunnen worden bevestigd. Voor alle materialen die u nodig hebt voor het bedrukken van juweliersetiketten, of het nu de etiketten zelf zijn, de printers of de linten, kunt u terecht bij NoviPrint. Snel geleverd en tegen zeer concurrerende prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.