• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Keuringsetiketten

Het is zeer belangrijk voor het behoud van de apparaten binnen uw bedrijf, dat deze regelmatig gekeurd worden. Om te kunnen controleren of dit daadwerkelijk gebeurt of wanneer de volgende keuring moet plaatsvinden, zijn keuringsetiketten onmisbaar als geheugensteuntje of bewijs van keuring. De keuringsetiketten van NoviPrint zijn op vrijwel alle oppervlakken te gebruiken en toepasbaar in elke werkomgeving. Bovendien kunnen ze geleverd worden van materiaal, dat niet in zijn geheel te verwijderen is. Dit om fraude te voorkomen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Periodieke of jaarlijkse keuringen

Om de veiligheid van uw werknemers te garanderen en de kans op storingen minimaal te houden, zijn periodieke of jaarlijkse keuringen onontbeerlijk. De keuringsstickers van NoviPrint zijn een uitkomst. Ze geven aan of een keuring is gebeurd of als aanduiding wanneer de volgende moet plaatsvinden. Ze kunnen gebruikt worden voor machines, liften, stellingen, ladders, brandblussers en andere apparatuur. Niet alleen zijn ze handig voor uw planning, ze stralen ook betrouwbaarheid uit. Ze geven namelijk aan dat u zorgvuldig met de veiligheid binnen uw bedrijf omgaat en hier waarde aan hecht.

Zeer goede kwaliteit

Omdat deze etiketten ook voor de diverse gereedschappen en apparatuur worden gebruikt, is het belangrijk dat deze van zeer goede kwaliteit zijn. Ze moeten bestand zijn tegen stof, vuil, wisselende temperaturen, chemicaliën, UV-bestendig zijn en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Daarom worden de etiketten gemaakt van vinyl. Dit is zeer sterk, kan in elke kleur bedrukt worden en is krasvast. Daarnaast moet de kleeflaag op de diverse ondergronden toepasbaar zijn. Natuurlijk kunt u de etiketten zelf bedrukken, maar de printservice van NoviPrint kan deze taak makkelijk en zeer snel van u overnemen.

Alle formaten in full colour

De etiketten zijn te verkrijgen in alle formaten, full colour en, indien gewenst, voorzien van het logo van uw bedrijf. NoviPrint levert keuringsetiketten van de beste kwaliteit, snel en haarscherp bedrukt. Wilt u meer weten? Onze specialisten kunnen u er alles over vertellen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.