• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Kist etiketten

Kist etiketten zijn te gebruiken voor talloze doeleinden, maar ze zijn primair bedoeld voor het voorzien van informatie op kratten en dozen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Absolute must

Een magazijn, koeling of opslag met kratten is totaal onoverzichtelijk en logistiek niet werkbaar zonder correcte aanduidingen over de inhoud van de daar aanwezige kratten. Daarom zijn kist etiketten een absolute must en moeten deze bestand zijn tegen de condities van opslagplaatsen, koelingen, wisselende temperaturen en weersomstandigheden. Ze kunnen bedrukt worden met de informatie van de transporteur met datums, inhoud, THT of TGT vermelding, maar natuurlijk ook met ook uw eigen gegevens en eventueel logo. Zo zijn uw verzendingen perfect traceerbaar en weet u of en wanneer iets is geleverd.

Zware omgevingen

Krat etiketten zijn te verkrijgen in alle mogelijke formaten, met witte maar ook gekleurde achtergrond, glans of mat en de kleeflaag moet gebruikt kunnen worden op hout, plastic, metaal of karton. Het materiaal, dat geschikt moet zijn voor zware omgevingen dient flexibel te zijn, zodat het om handvatten en op oneffen ondergronden gebruikt kan worden. Maar het moet ook bestand zijn tegen stof, vuil en vocht en geschikt voor buitengebruik. Dus regen-, zon- en vorstbestendig zijn en door een PE laagje zijn ze bestand tegen scheuren.

Cadeauverpakkingen

Natuurlijk kunt u ook kist etiketten bestellen zonder kleeflaag, die u in de kratten steekt of er aan hangt. Kist etiketten zijn ook ideaal voor cadeauverpakkingen met het juiste formaat voor elke verpakking. Denk aan kistjes voor wijnflessen, fruitmanden of groentepakketten, glazen, kistjes met flessen vruchtensap,… U kunt de etiketten bedrukken met een speciale wens, uw logo, maar ook ingrediĆ«nten, zoals suikers, vitaminen, allergenen of voedingswaarde. De mogelijkheden zijn legio en de etiketten zorgen voor een luxe en exclusieve uitstraling van uw producten. U kunt ze zelf bedrukken of juist bedrukt bestellen. Bij NoviPrint kunt u terecht met al uw vragen over welk kist etiket geschikt is voor uw toepassing.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.