/ NoviPrint | Polyester etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Polyester etiketten

Polyester etiketten zijn zeer sterk en multifunctioneel. Ze zijn bestand tegen extreme omstandigheden, wat ze uitermate geschikt maakt voor de talrijke toepassingen in de veeleisende automotive industrie. Deze zware omgeving stelt hoge eisen aan de te gebruiken materialen, daarom zijn de polyester etiketten van NoviPrint precies dat wat u zoekt.

AANVULLENDE INFORMATIE

Robuust met een sterke, permanente kleeflaag

Polyester etiketten zijn zeer sterk en slijtvast en daarom voor de meest uiteenlopende doeleinden te gebruiken. Omdat ze geschikt moeten zijn voor vele toepassingen, zijn ze scheur- en krasbestendig. Extreme weersinvloeden, zoals hitte, kou, UV-stralen of vocht hebben allemaal geen invloed, daarom zijn ze ook ideaal voor gebruik buiten. Ze zijn waterafstotend en zonlicht, vuil en olie doen niets af aan de constante kwaliteit en leesbaarheid. Ze zijn voorzien van een zeer sterke, permanente kleeflaag, die net zolang meegaat als het etiket zelf. Ongeacht de omstandigheden waarin ze gebruikt worden.

Bestand tegen zeer agressieve stoffen

Polyester etiketten kunnen zeer makkelijk op allerlei oppervlakken aangebracht worden en zijn daarom ook heel nuttig voor gebruiksinstructies op machines en apparatuur of het merken van gereedschap. Omdat ze op heel diverse plekken gebruikt moeten kunnen worden, zijn temperatuurschommelingen van -20C tot +80C geen enkel probleem. De kwaliteit is en blijft gegarandeerd. Daarnaast zijn ze bestand tegen chemicaliën, gas en solventen. Agressieve stoffen die in de automotive industrie veelvuldig worden gebruikt.

Polyester etiketten een uitkomst voor uw bedrijf

De etiketten worden met resinlint bedrukt en kunnen door alle gangbare printers verwerkt worden. Ze zijn verkrijgbaar in zilver of wit en leverbaar in de door u gewenste maten en vormen. Hebt u een bedrijf in de automotive, dan zijn polyester etiketten een uitkomst. U kunt deze zelf beprinten, maar wij kunnen u dit werk ook uit handen nemen. Onze printservice werkt snel en accuraat. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Want wat voor soort etiket u ook zoekt, NoviPrint heeft de oplossing.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.