• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Satijn acetaat etiketten

Textiel in uw auto, denk hierbij aan stoelbekledig en autogordels, moeten worden voorzien van een satijn acetaat etiket. Deze etiketten worden met een speciaal textiel resin lint thermo transfer bedrukt en zijn bestemd voor een lange levensduur.

AANVULLENDE INFORMATIE

Warmte en Uv-bestendig

Gordels en stoelbekleding van auto’s worden voorzien van een satijn acetaat etiket. Deze moeten geschikt zijn om gewassen te kunnen worden en moeten lang meegaan. Op deze etiketten wordt de CE normering vermeld van de stoelbekleding, of deze brandveilig is en welke materialen er zijn gebruikt. Ook het land van herkomst kan worden genoemd. Satijn acetaat etiketten dienen bestand te zijn tegen warmte en Uv-stralen waaraan een auto heel de zomer wordt blootgesteld en worden gemaakt van brandvertragend materiaal.

Allergische reacties

De vermelding van gebruikte materialen is belangrijk om eventuele allergische reacties te voorkomen. Immers, vooral in de zomer kan er, vanwege luchtigere kleding, veel contact zijn tussen de bekleding en de blote huid. De etiketten en hun opdruk moeten net zo lang mee kunnen gaan als de stoelhoezen en gordels zelf. Ook een reinigingsinstructie kan vermeld worden, zodat vlekken en viezigheid op een verantwoorde manier verwijderd kunnen worden. Op deze manier kan de bekleding in goede, schone staat worden gehouden.

Lange, permanente leesbaarheid

De opdruk wordt thermo transfer gedaan met textiel resin lint. Dit garandeert een lange en permanente leesbaarheid. De etiketten worden niet voorzien van een kleeflaag, omdat ze niet op de ondergrond geplakt worden. Ze worden op de stof genaaid en zo permanent vastgezet. Zo blijft bevestiging gegarandeerd.

Belangrijke aanvulling

Satijn acetaat etiketten zijn een belangrijke aanvulling op het interieur van een auto. NoviPrint levert satijn acetaat etiketten, met of zonder opdruk. Als u ze bedrukt bestelt, bent u gegarandeerd van een haarscherpe, permanente belettering. Wilt u meer weten? De adviseurs van NoviPrint kunnen u perfect inlichten en de offerte met zeer concurrerende prijzen hebt u binnen een dag in huis!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.