/ NoviPrint | UV-stralenbestendige etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

UV-stralenbestendige etiketten

UV-stralen zijn zeer krachtig en zorgen er voor dat etiketten steeds slechter leesbaar worden, verkleuren en zelfs kapot gaan en scheuren. Iets dat u niet wilt als u bijvoorbeeld gezaaid of gestekt hebt, want wat is nu wat? Identificatie wordt hierdoor steeds moeilijker en eventueel zelfs onmogelijk.

AANVULLENDE INFORMATIE

Logistieke problemen

UV-stralen zijn er ook op dagen met weinig zonlicht, dus als het bewolkt is of regent. Maar ook dringen ze, ondanks het glas, door in de broeikassen en verbleken uw etiketten als deze niet UV-stralenbestendig zijn. Het moeilijk leesbaar worden of zelfs verdwijnen van de informatie zorgt er tevens voor dat efficiënt werken niet mogelijk is, wat tijd en dus geld kost. Bovendien geeft het logistieke problemen als uw producten uiteindelijk vervoerd moeten worden. Dan zou u alle etiketten moeten vervangen, een kostbaar en tijdrovend karwei waar u niet op zit te wachten. Daarom hebt u de UV-stralenbestendige polyflex etiketten van NoviPrint nodig. Deze zijn bestand tegen de vernietigende UV-stralen, maar ook tegen vocht, vuil en wisselende temperaturen.

Afgestemd op uw wensen

Polyflex etiketten zijn daarnaast prima geschikt om aangebracht te worden op andere producten en machinerieën, die buiten staan. Zo blijft de benodigde informatie te allen tijde lees- en scanbaar en houdt u overzicht op uw voorraad en af te leveren bestellingen. NoviPrint kan ze u leveren op elk gevraagd formaat en met de informatie die u wenst. Natuurlijk full colour en voorzien van uw logo. Door de sterke kleeflaag kunnen ze gebruikt worden op vrijwel elke ondergrond, egaal of juist met reliëf, kratten, potten, … Indien u wenst kunnen ze ook geleverd worden met een niet permanente kleeflaag. De etiketten zijn dan makkelijk te verwijderen van de verpakkingsmaterialen als deze opnieuw gebruikt moeten worden voor het vervoer of opslag van andere producten. De adviseurs van NoviPrint kunnen u perfect adviseren wat u nodig hebt en UV-stralenbestendige etiketten snel en zeer scherp geprijsd leveren.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.