• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Xyleen bestendige etiketten

Xyleen wordt veel gebruikt als schoonmaakmiddel en daarnaast ook als oplosmiddel van organische stoffen. Xyleen wordt vaak in laboratoria toegepast. Etiketten die gebruikt worden om monsters van weefsels en stoffen te identificeren, moeten dan ook bestand zijn tegen deze agressieve stof.

AANVULLENDE INFORMATIE

Voorzien van alle benodigde informatie

Veel monsters van weefsels en stoffen voor microscopisch onderzoek worden op objectglaasjes aangebracht. Het is heel belangrijk dat de etiketten op deze glaasjes voorzien zijn van alle benodigde informatie. Door middel van een barcode vermindert u de kans op fouten aanzienlijk en kan er veel meer informatie worden opgeslagen. De xyleen etiketten van NoviPrint zijn bij uitstek geschikt voor objectglaasjes en containers waar weefsel in wordt bewaard. Niet alleen qua formaat, maar ook de kleeflaag, het materiaal en de opdruk zijn bestand tegen xyleen en andere chemicaliën en oplosmiddelen, zowel organisch als niet organisch.

De meest uiteenlopende toepassingen

De permanente kleeflaag is niet alleen bestand tegen (agressieve) chemicaliën, maar blijft ook na een langere bewaartijd prima hechten. De etiketten kunnen gebruikt worden voor de meest uiteenlopende toepassingen, zelfs in een oven of magnetron. Ze zijn bestand tegen gammastralen en extreme temperaturen, van -45C tot +120C, en gebruik in een autoclaaf.

Probleemloze identificatie

Xyleen etiketten kunnen worden bedrukt met alle reguliere barcode printers en we raden aan om hier xyleen resistente harslinten voor te gebruiken. De afdruk zal op deze manier niet gaan vlekken of uitsmeren. Oplos- en schoonmaakmiddelen hebben geen invloed op de kwaliteit van het etiket, de leesbaarheid of de kleeflaag. Door de xyleen etiketten van NoviPrint te gebruiken, zal de identificatie van monsters probleemloos verlopen en zullen er niet onnodig stalen vernietigd moeten worden. Ze zijn bestemd voor gladde oppervlakken en in allerlei formaten en full colour verkrijgbaar. NoviPrint levert xyleen etiketten snel en tegen een zeer scherpe prijs!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.