• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Bon- en pinrollen

Bon- en pinrollen zijn overal in gebruik waar betalingen worden verricht. Ze worden doorgaans gemaakt van thermisch papier en zijn onmisbaar. Niet alleen voor uw klanten, maar ook voor uw eigen administratie. Daarom moeten ze van goede kwaliteit zijn en de bedrukking lang leesbaar blijven. NoviPrint levert bon- en pinrollen voor alle gangbare pinapparaten uit voorraad.

AANVULLENDE INFORMATIE

Betaal- en garantiebewijzen

In ons huidige betaalverkeer zijn kassa- en pinbonnen niet meer weg te denken. Het zijn betaalbewijzen, die nodig zijn als we een klacht willen indienen of iets terugbrengen of ruilen. Daarnaast is het vaak je garantiebewijs als je een apparaat koopt. Bon- en pinrollen worden van thermisch papier gemaakt en hebben allebei een andere breedte. Pinrollen zijn 57mm breed en bonrollen 80mm.

Bewaren op een donkere plek

Omdat het ook over garantiebewijzen gaat, moeten ze lang goed blijven en dienen ze bewaard te worden op een donkere plek. Warmte en zonlicht hebben effect op de bedrukking en vervagen deze. Om zeker te zijn dat dit niet gebeurt, is het aan te raden ze te kopiëren. De bonnen zijn niet alleen voor uw klanten, u zult ze vaak nodig hebben voor uw eigen administratie. Pinbonnen hebben doorgaans een vaste lengte, dat geldt niet voor kassabonnen. Daarom zijn deze eindloos en worden afgesneden aan het eind van de productregistratie.

Gerecycled, stofarm papier

Bon- en pinrollen worden gemaakt van gerecycled papier, om zo een minimale impact op het milieu te hebben. Er wordt stofarm papier gebruikt, zodat de printertjes niet verstopt kunnen raken. Ze zijn ook te verkrijgen met een bedrukte achterkant, bijvoorbeeld voor bonnen die in een parkeergarage worden gebruikt. Of als u de achterkant gebruikt voor bijzondere aanbiedingen van uw zaak of kastickets nadat u geld gepind hebt.

Zorg voor voldoende voorraad

Bon- en pinrollen zijn onmisbaar en het is dus zaak dat u deze altijd voldoende in voorraad hebt. Zodat u bij drukke tijden niet ineens zonder zit. NoviPrint levert snel en uit voorraad, bedrukt en onbedrukt tegen zeer scherpe prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.