• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Locatieborden

Orderpicken, laden, lossen, alles moet vandaag de dag snel-snel gebeuren en het liefst dag en nacht doorgaan. Een optimale inrichting van uw magazijn is dan ook onontbeerlijk. Maar u kunt uw magazijn nog zo efficiënt inrichten, zonder goede locatieborden is het nog steeds onoverzichtelijk. Locatieborden zijn daarom een essentieel onderdeel van de inrichting van uw magazijn.

AANVULLENDE INFORMATIE

Snel en efficiënt

Bij NoviPrint kunt u terecht voor locatieborden, die u kunt plaatsen op stellingen, bij gangpaden, rijrichtingen, laad- of losplaatsen, picklocaties, … zodat alles snel en efficiënt gevonden kan worden. Met goede locatie aanduidingen verhoogt u de veiligheid en zorgt u dat alles snel en foutloos te vinden is. Dit draagt bij aan een snelle en efficiënte manier van werken, waarmee u tijd en dus geld bespaart.

Optimale veiligheid

Voor optimale veiligheid kunt u locatieborden gebruiken voorzien van pictogrammen. Deze pictogrammen kunnen bijvoorbeeld rijrichtingen aangeven, mogelijk gladde vloeren of aanduidingsborden voor het dragen van een helm of veiligheidskleding. Natuurlijk zijn ze perfect geschikt voor gebruik in uw magazijn, maar ook voor buitengebruik, zodat de logistiek op uw terrein altijd soepel en veilig verloopt en chauffeurs en bezoekers probleemloos naar de juiste locatie worden verwezen. Voor buitengebruik worden de borden voorzien van een speciale lijmlaag, zodat ze overal bevestigd kunnen worden. De locatieborden zijn ook verkrijgbaar met een reflecterende laag, zodat bij stroomuitval of rookontwikkeling de borden nog goed leesbaar zijn en de uitgangen perfect vindbaar.

Magnetische locatieborden

De locatieborden zijn te gebruiken op de diverse plekken. Op stellingen, vloeren maar ook tegen het plafond, zodat vanuit iedere hoek de juiste locatie te vinden is. Indien uw magazijn regelmatig wisselende voorraden bevat, zijn magnetische locatieborden de perfecte optie. Ze kunnen moeiteloos verplaatst en opnieuw gebruikt worden en voorzien van de meest recente informatie, zodat fouten bij opslag en orderpicken uitgesloten zijn.

Zoveel keus en mogelijkheden, maar wat is nu geschikt voor uw bedrijf? De specialisten van NoviPrint kunnen u perfect adviseren en snel leveren tegen zeer scherpe prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.